Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Sådan handler du

Du handler på www.Pawsome.dk ved at lægge varer i kurven og betale for disse. Du kan kun handle på www.pawsome.dk såfremt du accepterer handelsbetingelserne som du får mulighed for at læse inden du betaler. Når du betaler for dine varer, vil du kort efter modtage ordrebekræftelse på mail.  Når varen afsendes fra lageret modtager du elektronisk faktura på mail.

Betaling

Pawsome IVS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort eller Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms.

Pawsome IVS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med et godkendt sikkerheds certifikat. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Priser

Alle priser, der oplyses på www.pawsome.dk er inklusive moms og afgifter. Alle priser er dagspriser.

Levering

Pawsome afsender varerne inden for 4 hverdage, hvis bestillingen er afgivet inden kl. 12.00. Er ordren indgået efter kl. 12.00 sendes inden for 5 hverdage. Leveringen sker med GLS eller PostNord. Pawsome IVS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos forsendelsesparten. Du kan følge din pakke via linket i mailen du fik tilsendt da din bestilling afgik.

Du kan afhente dine varer i Pawsomes fysiske butik på Sankt Hans Gade 9 kld tv, 2200 København N. Du skal bestille varerne minimum 4 hverdage før du ønsker at afhente varerne.

Priser for forsendelse

Priserne på fragt er:

GLS til pakkeshop eller med omdeling: 49 kr.

 

Vedrørende medlemskab

Som medlem af Pawsome får du 20% rabat på dit køb i webshoppen (gælder ikke køb af hundetræneruddannelse). Som medlem får du adgang til KøbehavnerSnudens lukkede facebookgruppe. Kun det betalende medlem får adgang til gruppen og ikke hele dennes husstand. Medlemskabet koster 149 kr. pr. måned. Efter tilmelding til Pawsomes medlemskab trækkes beløbet automatisk hver måned via et tilknyttet betalingskort. Ved tilmelding til Pawsomes medlemskab er der ingen binding, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Du kan altid tilmelde dig Pawsome igen. Din Pawsome medlemsrabat kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter, herunder rabatkoder, fler-stk.rabatter samt medlemsrabatter for Pawsomes samarbejdspartnere og lign.

Aldersgrænse og betalingsvilkår

Du skal være fyldt 18 år for at blive medlem af Pawsome. Påbegyndelse af dit Pawsome medlemskab finder sted ved tilkøb af dette på www.pawsome.dk. Herefter opkræves en månedlig betaling på det betalingskort du har angivet ved købet. Du kan læse mere om betalingsformer og muligheder i vores handelsbetingelser.

Vi forbeholder os retten til at ændre faktureringstidspunktet, hvis betalingen via dit betalingskort ikke er blevet afregnet. Såfremt medlemskabet begyndte på en dato, der ikke eksisterer i den efterfølgende måned, vil du blive faktureret via dit betalingskort på en dato i den relevante måned, som vi anser for passende. Hvis du eksempelvis påbegynder dit Pawsome medlemskab d. 31. januar, vil din næste betalingsdato sandsynligvis være den 28. februar, og du vil blive faktureret via dit betalingskort på den dato. Henvendelser knyttet til betaling, skal rettes til Pawsome på e-mail.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Tilmelding til Pawsome er bindende fra det øjeblik du køber medlemskabet. Efter indmeldelse vil dit Pawsome medlemskab automatisk blive fornyet hver måned indtil opsigelse.

Varighed af medlemskab

Medlemskabet løber ind til det bliver opsagt.

Begrænsninger i brug af Pawsome medlemskab

Dit Pawsome medlemskab er personligt og må alene bruges af privatpersoner til egne, private formål og køb til egen husstand. Det er ikke tilladt at benytte Pawsome medlemskab til kommercielle formål eller i offentlige sammenhænge.

Opsigelse af Pawsome medlemskab

Ved tilmelding til Pawsome er der ingen binding, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Du opsiger dit Pawsome medlemsskab ved at sende en mail til info@pawsome.dk. Ved opsigelse af dit medlemskab modtager du en bekræftelse per e-mail. Modtager du ikke en bekræftelse på opsigelse af dit medlemskab, kan du ikke anse dit medlemskab som opsagt og bedes kontakte Pawsome. Ved opsigelse af dit Pawsome medlemskab, stopper den automatiske fornyelse. Din adgang til medlemspriser ophører fra udgangen af den måned, hvor du opsiger dit medlemskab. Du er naturligvis altid velkommen til at tilmelde dig Pawsome igen.

Ændring af vilkår

Pawsome IVS forbeholder sig retten til med forudgående varsel at ændre vilkårene til denne aftale eller indføre nye regler, vilkår eller betingelser for brug af dit Pawsome medlemskab. Du vil blive informeret herom via den e-mailadresse, som du har oplyst ved tilmelding, og på www.pawsome.dk. Ved uvæsentlige ændringer informeres du herom alene på www.pawsome.dk. Ændringer som skyldes forhold uden for Pawsome IVS’ kontrol, herunder ændring af tredjemands rettigheder eller lignende, vil kunne blive gennemført så hurtigt det kræves og med forkortet varsel. Fortsat brug af dit Pawsome medlemskab efter vilkårsændringer vil blive set som accept af de ændrede vilkår fra din side.

Fortrydelsesret

Du har ikke fortrydelsesret på køb af Pawsome medlemskab. Men du kan til hver en tid opsige dit medlemskab i hen hold til afsnittet om opsigelse af Pawsome medlemskab.

Misbrug af medlemskab

Pawsome IVS forbeholder sig retten til at lukke adgangen til dit Pawsome medlemskab samt annullere evt. åbne ordrer, der er i strid med de gældende medlemsbetingelser og vilkår, såfremt der findes grund til at tro, at dit Pawsome medlemskab misbruges.

Hundetræneruddannelse

Indskud tilbagebetales ikke, hvis du skulle fortryde din deltagelse på uddannelsen. Ved uddannelsens start forpligter du dig til at betale det fulde beløb, uanset om du vælger ikke at gennemføre. Dvs. Skulle du vælge at forlade uddannelsen undervejs i forløbet, skal du stadig betale det fulde beløb for hele uddannelsen. Du skal overholde din betalingsaftale for at forblive kursist på uddannelsen. Hele uddannelsen skal være betalt, før du kan gå op til din eksamen og modtage dit eksamensbevis.

Medlemmer af Pawsome får 20% rabat på fysiske varer i webshoppen, men ikke på hundetræneruddannelsen.

Hvalpeonsdage

Din tilmelding er bindende. Fortryder du dit køb eller bliver du forhindret i at deltage refunderes din betaling ikke.

Returnering og fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på varer købt i webshoppen.

Defekte varer kan returneres i henhold til reklamationsretten.

Der modtages ikke varer sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Når du handler på www.pawsome.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Pawsome IVS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved reklamation rettes henvendelse til:

info@pawsome.dk eller den fysiske butik (Sankt Hans Gade 9 kld. tv. 2200 København)

 

Refundering

Hvis der er aftalt refundering, refunderes beløbet til den betalingsløsning som varen er købt med eller til bankkonto, hvis dette ønskes. Ønskes overførsel til bankkonto bedes du sende konto- og registreringsnummer til info@pawsome.dk.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Link: www.forbrug.dk