HVALPEONSDAG

Socialisering for hvalpe op til 16 uger – hver onsdag klokken 17:00 – Skt. Hans Gade 9

Når det kommer til socialisering, er hvalpens første 16 uger afgørende. Jo flere positive oplevelser hvalpen får her, jo mere socialt velfungerende vil den være som voksen. Desværre er det samme tilfældet med dårlige oplevelser: De vil indprente sig i hvalpens hukommelse og kan have konsekvenser for den voksne hunds adfærd. Til hvalpeonsdag bliver din hvalp socialiseret med andre hvalpe på dens alder, under kyndigt opsyn af en uddannet hundetræner; Tine Bogø

Kom til hvalpeonsdag – tilmeld dig nedenfor:

Hvalpeonsdag 1. maj 2019

Hvalpeonsdag
Tilmeld dig

Hvalpeonsdag 22. maj 2019

Tilmeld dig

Hvalpeonsdag 8. maj 2019

Tilmeld dig

Hvalpeonsdag 29. maj 2019

Tilmeld dig

Hvalpeonsdag 15. maj 2019

Tilmeld dig

PRAKTISK INFO

Hvor og hvornår? Én time, hver onsdag fra klokken 17 på Skt. Hans Gade 9. Hvis der er nok tilmeldte laver vi to hold, og andet hold starter så klokken 18.

Hvor mange? Der er plads til max seks hvalpe. Hvis der er flere tilmeldte oprettes der venteliste, og hvis der er nok på venteliste oprettes der et ekstra hold klokken 18.

Hvordan tilmelder jeg mig? Lige her på siden! Bare scroll ned.

Hvem må komme med? Hvalpe op til 16 uger, der har en voksenvægt på under 20 kilo. Det er ikke fordi vi ikke ELSKER store hunde, men fordi vores lokaler er for små til så store og voldsomme hvalpe.

Hvad koster det? 95 kroner per gang.

Hvad hvis jeg først lige har fået min hvalp? Tine Bogø siger: ”Ofte kommer der hvalpe på 9 uger, som er forsigtige og egentlig bare sidder på skødet af mor eller far den første gang. Men man skal ikke undervurdere, hvor meget læring der er i at observere. Allerede gangen efter, er der tit sket en markant ændring og hvalpen lister frem fra sit skjul for at undersøge situationen. Det gør mig SÅ glad at opleve en hvalp komme igen og se den udforske verden på egen pote.