pawsome-panelet

Spørgsmålene som hundeejer er mange, og som du måske allerede ved, er svarene og de velmenende råd endnu flere.
Du får ét råd nede i hundegården, det modsatte på facebook, og et helt tredje af naboen.
Hos Pawsome får du svar af professionelle og uddannede eksperter – uanset hvad dit spørgsmål handler om. Du kan stille så mange spørgsmål som du vil, og uploade billeder eller videoer sammen med dit spørgsmål. Du får svar hurtigst muligt, og vi garanterer at der ikke går over 48 timer.
Mød vores ekspertpanel her:

Regitze Acacie

Eksamineret hundetræner og adfærdsrådgiver, indehaver af KøbenhavnerSnuden.
”Min store passion er at skabe forståelse og samarbejde mellem hund og ejer. Og så har jeg en mission om at udrydde gamle og forældede myter om straf-baseret hundeopdragelse.”
Regitze bor på Nørrebro sammen med sin søn og 3-årige bichon havanese Miss Snuden.
Læs mere her: Københavnersnuden

 

Payana Parton
Payana er kandidat i biologi med speciale i familiehunde. Derudover er hun eksamineret hundetræner og hundemassør, og indehaver af Helsehunden.
”Hundemassage er ikke wellness! Der er virkelig meget at hente for tidligere skadede eller opererede hunde, og hos hunde med kroniske smerter eller gigt. Og så har jeg et blødt punkt for seniorhunde, hvor man virkelig kan øge livskvaliteten gennem massage og simple øvelser derhjemme.”
Ud over at arbejde for sundere hunde brænder Payana for bæredygtighed og dyrevelfærd. Payana bor på Nørrebro sammen med sin kæreste, lille baby og ikke mindst hunden Dolly.
Læs mere her: Helsehund

Pernille Blok-Riisom
Pernille er uddannet dyrlæge med 13 års praksiserfaring og er indehaver af Adfærdsdyrlægen
”Min store passion er forebyggelse og behandling af adfærdsproblemer. Min interesse i hundeadfærd stammer helt tilbage fra studietiden, og jeg har løbende holdt mig opdateret gennem videnskabelige artikler og kurser i ind- og udland.” Pernille er opvokset med marsvin, fugle og katte samt naboens golden retriever. Hun bor i Farum med sin mand og to børn. Desværre har hun pt. ikke nogen dyr, end et egern i haven, som er modtagelig for positiv forstærkning med nødder.
Læs mere her: Adfærdsdyrlægen

Mette Thomassen
Mette er uddannet hundefrisør og indehaver af hundesalonen Pels & Poter på Vesterbro.”Jeg er stor tilhænger af positive træningsmetoder og arbejder aktivt for at besøget i salonen er en god og positiv oplevelse for de firbenede. Fx bruger jeg ikke galge eller anden form for fiksering i min salon, og din hund er altid velkommen til at komme ned i salonen og snuse rundt et par dage før jeres booking.”
Mette er vokset op med gravhunde, og bor nu på Vesterbro med katten Izabel.
Læs mere her: Pels & Poter

Regitze Acacie
Payana Parton
Pernille blok riisom
mette thomassen
Logo pels og poter
logo_helsehunden
logo københavnerSnuden
Logo adfærdsdyrlægen