Persondatapolitik & cookies

Her kan du læse mere om, hvordan Pawsome IVS indsamler og behandler dine personoplysninger.

Den dataansvarlige for indsamling og behandling af dine personoplysninger er:

Pawsome IVS

Sankt Hans Gade 9 kld. tv., 2200 København

Telefon: 61 72 22 05

Mail: info@pawsome.dk

CVR: 39895412

Denne persondatapolitik gælder for alle personoplysninger, som du afgiver, når du besøger eller foretager et køb på vores hjemmeside, eller når du afgiver personlige oplysninger til os i forbindelse med køb eller henvendelse fysisk i vores butik, via e-mail eller via telefon.

Pawsomes cookie politik

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, f.eks. på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes “session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. “Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes “permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En “permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

På www.pawsome.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen “Funktioner” > “Internetindstillinger” > “Generelt” > “Browserdata/Slet cookies”.

 

Indsamling og registrering af dine personlige oplysninger, når du besøger www.pawsome.dk

Når du besøger www.pawsome.dk, indsamler vi automatisk en række forskellige oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. Det er oplysninger som hvilken type browser du anvender, hvilke sider du besøger, hvor længe du er på siderne, din IP-adresse, din placering samt hvilken enhed du befinder dig på (f.eks. pc, tablet eller mobiltelefon).

Hvad er formålet med indsamling af dine personoplysninger, når du besøger www.Pawsome.dk?

Formålet med at indsamle de nævnte oplysninger om dig, når du besøger www.pawsome.dk, er at optimere din brugeroplevelse. Samtidig bruger vi oplysningerne til at kunne markedsføre vores produkter og ydelser overfor dig – og til at målrette dem til dig, så vores annoncering og markedsføring bliver så relevant som muligt for dig personligt. På den måde kan vi f.eks. målrette annoncer, som vi finder relevante for dig, på sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram samt via søgemaskiner som Google.

Denne behandling af dine oplysninger er nødvendig for os, så vi kan varetage vores virksomheds interesser i kraft af en løbende udvikling og forbedring af vores hjemmeside og markedsføring.

Retsgrundlag

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f (EU 2016/679).

 

Indsamling og registrering af dine personlige oplysninger, når du foretager et køb hos Pawsome IVS

Når du lægger en ordre hos Pawsome IVS, eller når du f.eks. henvender dig til os i forbindelse med en tidligere eller eksisterende ordre – enten via www.pawsome.dk eller via mail, tlf. eller ved fremmøde i vores fysiske butik, indsamler vi de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din henvendelse. Dette kan bl.a. være dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber eller returnerer, leveringsønsker, kundeklager – samt når du handler på www.pawsome.dk din IP-adresse.

Hvad er formålet med indsamling af dine personlige oplysninger, når du foretager et køb hos Pawsome?

Formålet med indsamlingen og behandlingen af disse oplysninger er, at overholde vores aftale med dig, dvs. f.eks. at kunne levere de produkter, som du har bestilt hos os. Samtidig bruger vi oplysningerne til at kunne håndtere dine rettigheder som forbruger, f.eks. i forhold til returnering og reklamationer – samt at kunne sende dig den nødvendige ordre information og dokumentation vedr. din ordre.

Din e-mail bliver som en del af vores ordreopfølgning. Vores retsgrundlag for at sende dig e-mails vedr. ordreopfølgning kan du se nedenfor.

Formålet med indsamling af dine personoplysninger er samtidig at kunne kontakte dig vedrørende nødvendig og relevant information omkring de produkter, du har bestilt hos os. Din IP-adresse indsamler vi i dokumentationsøjemed med henblik på evt. sager omkring svindel.

Sidst men ikke mindst er vi forpligtet til at registrere dine oplysninger, så vi kan overholde diverse lovkrav omkring bogføring, regnskab og lign.

Retsgrundlag

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f (EU 2016/679).

 

 

Videregivelse af dine personoplysninger

Videregivelse af dine oplysninger som led i leveringsprocessen

Vi videregiver oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bestillingsnummer samt evt. specifikke leveringsønsker til den transportør, som vil stå for leveringen af bestilte varer til dig. Såfremt at du har købt en ikke-lagerført vare, kan de samme oplysninger som videregives til vores transportører, videregives til enten producenten eller grossisten, og vedkommende vil i disse tilfælde stå for leverancen. Vi samarbejder for øjeblikket med følgende transportfirmaer: GLS og Post Nord

Videregivelse af dine oplysninger til eksterne samarbejdspartnere og databehandlere

Vi overgiver i flere tilfælde dine oplysninger til eksterne databehandlere eller samarbejdspartnere, som behandler oplysninger på vores vegne. Det kan f.eks. være partnere som håndterer drift og hosting af vores it-systemer, hjemmeside, udsendelse af e-mail og sms samt målrettet markedsføring på eksterne platforme og websider, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og vores produkter.

De eksterne samarbejdspartnere er såkaldte databehandlere, hvilket indebærer at de er under vores instruks, og at de behandler oplysninger, som vi er dataansvarlige for. Ingen databehandlere må anvende de indsamlede oplysninger til andet formål end at opfylde aftalen med os, og databehandleren er naturligvis underlagt fortrolighed om disse.

 

Dine rettigheder

Retten til indsigt

Du er altid berettiget til at anmode os om udlevering af oplysninger, herunder hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilke formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. Du skal sende en skriftlig anmodning til info@pawsome.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af vores legitime interesser. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du slette dine cookies, som beskrevet i vores cookiepolitik.

Retten til at klage

Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at skrive til den info@pawsome.dk.

 

Sletning af personoplysninger

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din brug af www.pawsome.dk

Du kan læse mere under Pawsomes cookiepolitik omkring sletning af de oplysninger, som vi indsamler om din brug af www.pawsome.dk.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med dit køb hos Pawsome

Oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med et køb hos Pawsome vil som udgangspunkt blive slettet 5 år fra din seneste aktivitet hos os. Dine oplysninger gemmes bl.a. i så lang tid, da det er nødvendigt for at vi kan overholde lovkrav omkring bogføring, regnskab og revision samt evt. retslige krav og tvister.

Sikkerhed

Tekniske foranstaltninger

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Medarbejdernes adgang til dine oplysninger

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Ændringer i vores persondatapolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre i vores persondatapolitik.