Producenter

Pawsome har udvalgt en række producenter, som alle på, hver deres måde, lever op til vores strenge krav om bæredygtig produktion, høj dyrevelfærd, gode arbejdsvilkår og sundhed. Herunder vil du kunne læse, hvordan producenterne lever op til kravene, samt finde links til deres hjemmesider, hvor du kan finde meget mere information om det enkelte produkt.

Canagan

Hunde er kødædere. De får størstedelen af deres ernæringsmæssige behov dækket af forskelligt kød, og resten kommer fra frugt og grøntsager. Canagan afspejler dette blandingsforhold perfekt.

Uafhængigt at om der er tale om kød, fisk, grønt eller krydderier, så benytter Canagan sig kun af de bedste råvarer, som tager hensyn til både miljø, dyrevelfærd og sundhed. Hos Canagan er intet skjult og du kan på deres hjemmeside, læse meget mere om de enkelte ingredienser

https://www.canagan.co.uk

Alle Canagans produkter er kornfri

Hunde er biologisk ude af stand til fuldt ud at fordøje kortsorter som majs, hvede og byg. Det er bl.a. fordi de ikke har enzymet amylase i deres spyt, hvilket bidrager til at nedbryde disse stivelseholdige kulhydrater. Dermed har disse kornsorter så godt som ingen ernæringsmæssig værdi.

Yderligere er korntyper så som majs, hvede og byg er blevet sat i forbindelse med hundeallergier med symptomer fra alt som dårlig mave og irriteret, tør hud. Alligevel forekommer kornsorter i størstedelen af hundefoder.

Canagan har fjernet alle typer korn fra deres opskrifter for at skabe et foder, der er fuldt ud ernæringsmæssigt tilgængeligt for hunden.

Canaga - pawsome

Ficcaro

Ficcaro som har sit ophav i Danmark, er intet mindre end fantastisk. Godbidderne er både lækre, kommer i mange varianter, størrelser og smage. Hundene ELSKER dem og de er sunde:

  • Kornfri
  • Glutenfri
  • Fri for majsstivelse
  • Sorbitol-fri
  • GMO-fri
  • Lavt fedtindhold
  • Højt proteinindhold
  • Pakket friskt
  • Dyrlægegodkendt

Og listen forsætter. Læs mere Ficcaros hjemmeside.

Rigtig Hundemad

Gnaveben er fantastiske til aktivering af hunden. Har hunden brug for at komme ned i gear, skal den være alene hjemme eller fortjener den bare lidt hygge, så er gnaveben vejen frem.

Alle gnaveben, huder mm er fra europæiske dyr, 100% naturlige og fra fritgående besætninger.

Dvs. at alle produkter er tørret uden nogen former for kemi. Du er dermed et sikret et rent, sundt og lækkert produkt til din hund.

Du kan læse meget mere om principperne bag gnavebenene hos leverandøren: Rigtig Hundemad 

Da alle produkter er tørret uden kemisk konservering, holder de længere, hvis du opbevarer dem mørkt og køligt.